søndag 18. juli 2010

'Twilight' stars get major pay raise for "The Twilight Saga; Breaking Dawn"

I starten for no fleire år sidan, vart det produsert og regissert ein liten film om vampyrer og tenåringar. Ingen av skuespelarane nøla med å signere ei kontrakt på tre filmar, da den vesle vampyrfilmen som kunne bli noko større, vart nettopp større og tjente godt. - No, nokre år seinare, er dei same skuespelarane berømte og rike som aldri før!

Twilight-stjerna Robert Thomas Pattinson og Kristen Stewart vart lønna 2 millionar dollar kvar for den første The Twilight Saga filmen. På grunn av den første filmens suksess fikk duoen 12 millionar dollar kvar for den andre filmen The Twilight Saga; New Moon, - og det sjølv om Pattinson omtrent ikkje hadde speltid i New Moon. Lønna til Pattinson og Stewart for den tredje filmen, The Twilight Saga; Eclipse er ennå ukjent, men lønna for den fjerde filmen, The Twilight Saga; Breaking Dawn, er estimert til å bli over 25 millionar dollar på både Pattinson, Stewart og Taylor Lautner + eit tilbud på 7.5 % av den teatralse bruttoen som kan bety opp i 41 millionar dollar på kvar! - og det for kvar del av Breakng Dawn!

Meir info om nokre av dei andre skuespelarane si lønn, kan man lese her; http://www.allvoices.com/contributed-news/6332668-twilight-stars-get-major-pay-raise-for-breaking-dawn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar