torsdag 29. juli 2010

The Twilight Saga makes the "Top 100 coolest things on the planet" list!

Magasinet "the Sun" har i dag satt sammen ei liste dei kallar "Top 100 coolest things on the planet", og det ser jammen ut som The Twilight Saga har gjort seg fortjent til ein plass blant dei hundre vinnande tinga/personane! Det vart riktignok ein 82. plass, men det seier vi oss fornøgd med! :)

Sjå lista sjølv ved å gå inn her;
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3067107/iPhone-tops-list-of-the-100-coolest-things.html

Twilight's Kristen Stewart Collapses From Exhaustion

Les saken her;
http://www.entertainmentwise.com/news/54787/Twilights-Kristen-Stewart-Collapses-From-Exhaustion

Robert Pattinson and Kristen Stewart Split Up?

Er det sant at våre kjære Twilight-stjerner Robert Pattinson og Kristen Stewart ikkje er sammen lenger? Eller er det berre nok eit falskt rykte satt i gang av pressa? Vel, i følge "the National Enquirer" skal Robert Pattinson ha tatt det vanskelige valget å ende forholdet til co-stjerne Kristen Stewart no nylig. Det skal ha vert sagt at Kristen prøver å ta dette bruddet lett, - om det da faktisk er eit brudd?, - men at ho er såra av valget hans. Ei anna kilde skal samstundes ha fortalt "the National Enquirer" at "Robert såg meget fornøyd/glad ut om dagen, som om ei byrde var løfta av hans skuldrer"..

Midnight Sun leak makes TIME’s list of Top 10 most famous leaks!

Som vi alle huskar, skjedde det i 2008 ein lekkasje av Stephenie Meyers nyaste Twilight-verk Midnight Sun, noko som gjorde til at tolv uferdige kapittel frå boka hennas havna på nettet i all allmenhet. I går, 28. juli, havna nettopp denne boka, Midnight Sun, på TIME's si liste for "the most famous leaks"! - (ei liste TIME's forøvrig har laga på grunn av regjeringa i USA si lekkasje av dokument som foregjekk for nokre få dagar sidan.)

For dei som treng ein påminnelse, er boka Midnight Sun ei gjennfortellig av den første boka i The Twilight Saga-suksessen, skrivet i vampyr Edward Cullen sitt syn og ståsted. Etter det som skjedde med lekkasjen i 2008 satte Stephenie Meyer boka på vent, da ho sterkt påpeiker at lekkasjen var eit stort lovbrudd på hennas rettigheter som forfattar og menneske, men det er lova at boka kjem. - Heldigivis! Og i staden for å fjerne det som alt var havna på nettet, la Meyer dei tolv kapittela ut på si heimeside der fans kan få lese dei "lovlig". - Veldig hyggelig gjort spør du meg. Og utdraget er virkelig verdt å lese, boka er endå bedre i Edward sitt ståsted og syn!!
_________________________________________________

http://twilightsource.com/2010/07/midnight-sun-leak-makes-times-list-of-top-10-most-famous-leaks/

mandag 26. juli 2010

Nikki Reed, official website

Dette er skuespelar Nikki Reed sitt offesielle nettsted! Det er bevist at det er ho som er opprettar av sida og at det er ho sjølv som skriver og deler nyheter og opplevelsar som ho har hatt. - Ta ein titt innom og følg ho du også!

http://iamnikkireed.com/

søndag 18. juli 2010

'Twilight' stars get major pay raise for "The Twilight Saga; Breaking Dawn"

I starten for no fleire år sidan, vart det produsert og regissert ein liten film om vampyrer og tenåringar. Ingen av skuespelarane nøla med å signere ei kontrakt på tre filmar, da den vesle vampyrfilmen som kunne bli noko større, vart nettopp større og tjente godt. - No, nokre år seinare, er dei same skuespelarane berømte og rike som aldri før!

Twilight-stjerna Robert Thomas Pattinson og Kristen Stewart vart lønna 2 millionar dollar kvar for den første The Twilight Saga filmen. På grunn av den første filmens suksess fikk duoen 12 millionar dollar kvar for den andre filmen The Twilight Saga; New Moon, - og det sjølv om Pattinson omtrent ikkje hadde speltid i New Moon. Lønna til Pattinson og Stewart for den tredje filmen, The Twilight Saga; Eclipse er ennå ukjent, men lønna for den fjerde filmen, The Twilight Saga; Breaking Dawn, er estimert til å bli over 25 millionar dollar på både Pattinson, Stewart og Taylor Lautner + eit tilbud på 7.5 % av den teatralse bruttoen som kan bety opp i 41 millionar dollar på kvar! - og det for kvar del av Breakng Dawn!

Meir info om nokre av dei andre skuespelarane si lønn, kan man lese her; http://www.allvoices.com/contributed-news/6332668-twilight-stars-get-major-pay-raise-for-breaking-dawn

FILM REVIEW: Eclipse pulls Twilight series into the spotlight

The Twilight Saga; Eclipse - A Summit Films release, regissert av David Slade. Med stjerner som Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Leutner, Billy Burke, Bryce Dallas Howard, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Dacota Fanning, Jackson Rathbone og fleire.

Det skrivast;
Forventningane til kvart nye filmkapittel i The Twilight Saga filmane fortsetter å vokse, og for fans er den store nyheten at The Twilight Saga; Eclipse er det beste filmen så langt, og det på fleire nivå! Frå skuespelarprestasjonene til dei tre ledande rollene, (Bella - Stewart, Edward - Pattinson, Jacob - Leutner), til manuset som i denne filmen også er skrivet av Melissa Rosenberg, til regisseringa av David Slade. Denne filmen er meir ballanser, hakket mindre melodramatisk og litt meir "på kanten" rett og slett.

Eit lengre og nøye beskrivet utdrag frå filmen + litt beskrivelse av regisseringsarbeidet til David Slade er også med i innlegget, sjå link;
http://www.wickedlocal.com/plympton/fun/entertainment/x1005403784/FILM-REVIEW-Eclipse-pulls-Twilight-series-into-the-spotlight

lørdag 17. juli 2010

Robert Pattinson and Kristen Stewart to film 'erotic' Twilight sex scenes?


Slik blir det i allefall om manusforfattar for The Twilight Saga filmane Melissa Rosenberg får eit ord med i laget! I siste boka, Breaking Dawn, går det heitt føre seg når forfattar Stephenie Meyer forteller og nøye beskriver Edward og Bella's erotiske sex-scener og fantasiar. Rosenberg beskriver sex-scenene i bøkene som "glitrande/gnistrande og erotiske", og meinar filmen bør og skal inneholde samme energi og tiltrekning. Som ho seier i intervjuet; "The sex-scenes should be as scintillating as they are in the novels, as erotic as they are in the novel, and I think we should see all of it".

Så da gjennstår det berre å sjå da! Eg er heilt enig med Melissa Rosenberg og håper dei gjer det, det hadde vert magisk om dei filmar sex-scenene slik dei er beskrivet i boka!

http://www.metro.co.uk/film/835301-robert-pattinson-and-kristen-stewart-to-film-erotic-twilight-sex-scenes

Taylor Leutner -


Etter mykje spekulasjonar og falske rykter om kven kjekkasen Taylor Leutner dater, er det no kjent gjennom kilder for "Life & Style Magazine" at Taylor Leutner igjen dater sin "high school flamme" Sarah Hicks. Dei skal ha kjent kvarandre lenge før Taylor vart superkjent for sin figur Jacob Black i The Twilight Saga filmane, og skal visst nok ha vert av-og-på kjærester i lengre tid. - Vi får berre håpe det funker denne gangen da! :)

Sjå; http://msnno.starlounge.com/index.cfm?objectid=89127

fredag 16. juli 2010

Robert Pattinson – Battle between Twilight star Robert Pattinson and famous singer Courtney Love!

Uenigheter mellom skuespelar og Twilight-stjerna Robert Pattinson og sanger Courtney Love anngåande ei filmatisering av hennes enkemann Curt Cobain sitt liv. Det skal angivelig vere sagt at Robert Pattinson stilte som mulig skuespelar for Curt Cobain-rollen, noko Courtney offentlig har uttalt seg negativt om, men i følge Robert Pattinson sjølv har det aldri vert ein mulighet da han ikkje er tilbydd rolla og ikkje ein gang er lik.

Les; http://www.entertainmentandshowbiz.com/robert-pattinson-battle-between-twilight-star-robert-pattinson-and-famous-singer-courtney-love-2010071764331

The 10 best screen vampires!



Jammen ser det ut til at forfattar Stephenie Meyer har gjort det stort med sin populære og storslagne romanserie The Twilight Saga. Ikkje berre har ho solgt dei fire bøkene i serien, (The Twilight Saga;, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn), i tusentall over heile verda, ikkje berre har filmatiseringane av bøkene, (så langt dei tre første), fått slåande gode kritikkar, blitt sett av tusentalls mennesker og havna på topp-salgslistene, men no er jammen Stephenie Meyer sin vampyr havna på topp 10 lista for "best screen vampires" også!

Stephenie's syn, personalisering og gjerne modernisering av vampyrar, og da spesielt ein vampyr ved navn Edward Cullen, + skuespelaren bak vampyrkarakteren Edward Cullen, Robert Thomas Pattinson, har nemmelig gjort vampyren Edward til ein av dei beste "on-screen" vampyrane nokon sinne! Ikkje at eg synes det er meir enn rimelig; Med Stephenie Meyers fantastiske skriving og beskrivelse av Edward Cullen og Robert Pattinson sitt utrulig vakre utseende og sjarm i tillegg til skuespelarferdigheter er det ikkje rart at vampyr Edward Cullen havna blant dei 10 beste! ..- og for meg den aller beste:)

The Twilight Saga; New Moon is nominated for 11 Teen Choice Awards, including "Choice Fantasy Film"!

Jackson Rathbone Thanks The Twi-Moms

Skuespelaren bak karakteren "Jasper Hale" i The Twilight Saga bøkene og filmane til forfattar Stephenie Meyer, Jackson Rathbone, er veldig takknemmelig overfor alle Twilight-mødre der ute i verden som støtter og er fan av Twilight!

Sjå; Jackson Rathbone Thanks The Twi-Moms

Gil Birmingham æra på den årlige "Quileute Days Festival" i La Push.

Skuespelaren bak karakteren "Billy Black" i The Twilight Saga filmane, Gil Birmingham, vil bli æra på den årlige "Quileute Days Festival" i La Push. Begrunnelsen for beærelsen skal i følge pressemeldingen vere Bil Birmingham sitt rollespel og bilde av Quileute-stammeformann "Billy Black" og hans fortellinger av Quileute legendane i The Twilight Saga filmane.

Innlegget og meir info om festivalen i La Push kan du lese om i linken under;

onsdag 14. juli 2010

Kristen Stewart: The Twilight love story doesn't need vampires


Skuespelar Kristin Stewart, Bella, i lite intervju med magasinet "Teen Now", der ho prater om The Twilight Saga. Kristen trur nemmelig at det er meir til filmen og karakterane enn vampyrar og varulvar med overnaturlige krefter. - tar man bort det overnaturlige er jo Edward, Jacob og Bella karakterar man lett kan kjenne seg igjen i og ha trua på, ikkje sant? Men når alt kjem til alt er det jo varulvane og ikkje minst vampyrane med sine krefter som gir Twilight "det lille ekstra"!

Sjå kva ho seier her;
http://www.nowmagazine.co.uk/celebrity-news/teen-now/491087/kristen-stewart-the-twilight-love-story-doesn-t-need-vampires/1/

The Twilight Saga; Eclipse movie on USA Today Bestseller list!

The Twilight Saga; Eclipse official illustrated movie companion er komt inn på 11 plass på "USA Today Bestsellerlist", rett etter The Twilight Saga; Eclipse boka, skrivet av forfatter Stephenie Meyer, som ligger på 10 plass! - Bra!

http://www.thetowntalk.com/article/20100711/LIFESTYLE/7110313

Ashley Greene


I eit intervju med magasinet "Elle" snakkes Twilight-skuespelar Ashley Greene om korleis hennes rolle som Alice Cullen i filmatiseringa av Stephenie Meyers romanserie The Twilight Saga gjorde ho til stjerne over natta og litt om hennas kommande filmprosjekt "Butter".

Ho seier blandt anna at sjølv om ho er utrulig takknemmelig for å vere ein del av The Twilight Saga, ønker ho ikkje å bli definert av det. Les meir her;

http://justjaredjr.buzznet.com/2010/07/14/ashley-greene-i-dont-want-twilight-to-define-me/

Edward or Jacob?

Holder du med vampyren Edward Cullen eller varulven Jacob Black? Kem liker du best? Nettstedet "Dipoll" har laget ei avstemning der man kan stemme fram sin favoritt, så stikk innom å stem da vel!

Stem her; http://www.dipoll.com/?p=629
Hei! Eg veit eg har vert utrulig dårlig til å skrive den siste tida etter den store, og ikkje minst etterlengta, The Twilight Saga; Eclipse premieren, dessverre. Eg har hatt det meget travelt med både jobb, flytting og andre gjeremål menst eg samtidig har prøvd å ha litt ferie inni mellom, men no skal eg ta meg sammen og ta igjen det tapte!

Håper leserar holder følge med meg enda,
- Trude Beate